“Kodea” har ägnat sig för denna boxning cirkel med svara kraven i människor.

Kodea eller Phraranchai Adithepworaphan har bekräftat för att gratulera och vara redo att offra sig för att göra sitt arbete. Sedan, det är inte bara Chalarm göras i listan men det också Singpharanchai att bevisa hans framförande med Phanphayak Chitmuengnon eller den utmärkta boxaren i 3 år i 123 pounds också.

 

Nu, boxning lägret heter Pharanchai av Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan har gjort den utmärkta master bit tills vinner pris för utmärkta boxning läger året från flera institut. Dessutom i detta ögonblick har Muay Thai fans alla tro med kapaciteten av Kodea samt sjunga och Chalarm att göra enastående prestanda att bekämpa som nu är det sällan för dem skall matchas för att bekämpa med andra boxare.

 

Kodea sa i slutet att han är glad att göra för denna boxning cirkel vara fördelaktigt för denna mandatperiod. Till exempel nyligen efter Muay har Thai fans efterlyst titta på Chalarm att slåss med Phanphayak Chitmuengnon, efter att han gjort detta par boxer för honom med sin känsla av honor som Singpharanchai att slåss med Phanphanyak också med lämpliga beslut. Äntligen, det ska tacka för alla att skicka uppmuntran och följa verk av Pharanchai boxing camp, i framtiden hans boxning läger kan utvecklas med nya framsteg för säker.

Leave a Reply