“Sia Tim” är nöjda “Direktören datum att ställa frågor för honom just”.

“Sia Tim” eller Thimathee Thammacheewa är nöjd efter att veta att direktören datum Chaikla kommer att kalla Khem Sitsongpheenong att komma för att prata om nästa vecka. Dessutom kommer huvudet Somchat Chareonwatcharawit vara mellanhanden att kompromissa för detta ämne också. Och faktiskt Sia Tim skulle inte vilja såra någon, med undantag för att låta folk i boxning cirkla att utföra med förordningarna bara. Därför direktör datum Chaikla bekräftar inte för att orsaka konflikten boxning cirkeln, och han är redo att lösa problemen utan att låta detta förbehåll för att bli stora föremål.

 

Därför nu har Khem Sitsongpheenong fortfarande problem med Sia Tim eller Thimathee Thammacheewa eller chefen för boxning lägret sin signering för kontraktet med kinesiska Promotorn utan hans samtycke. Dessutom har Khem gjorde också avtalet med kinesiska Promotorn kämpa längs året för 5 matcher också. Således har nu Sia Thim gått till hand i den kompatibla att kräva rättvisa i huvudet Somchat Chareonwatcharawit av Occupational boxning Thailand. Och nyligen har han gått för att lämna in klagomålet för sin rättvisa till direktören datum Chaikla eller direktören av den boxning kommittén i Thailand också. Efter det, direktören datum Chaikla har avslöjat att han inte skulle vilja orsaka konflikten, försöker han hitta avtalet att tillfredsställa båda parter genom att prata med varandra för att göra slut. På samma sätt kommer att huvudet av boxning kommittén uppmana parterna att förstå med varandra också medan lag partiet har varnat arrangören att i detta ämne kan det vidare för att för att stämma.

 

Sammanfattningsvis, Sia Tim är nöjd om åtgärden och han bekräftar att lagen bör tillämpas korrekt och att alla ska respektera varandra inte att orsaka stora problem.

Leave a Reply