“Bank” är fortfarande säker på sig själv trots att försvinna för 1,6 år.

Superbank av M. Rattanabundit är inte orolig för sin form även om han har försvunnit från denna boxning cirkel för 1,6 år. Dock ska han bevisa sin prestanda med den heta form junior boxaren som Fonluang Sitbunmee. Däremot, är han säker i sig själv på grund av sin bra förberedelse att ta luckiness till sin familj. Dessutom ingår det stöds av anhängarna igen.

 

Nu, Superbank av Rattanabundit universitet eller ägaren av priset för utmärkt boxare från Siam Keela Award har återvänt för att slåss Muai Thai igen. Dessutom är det på grund av hans inte framgång i att välja att gå med OS i Brasilien 2016. Sedan har Wittaya Phetsemeun gjort listan för Superbank att bevisa prestanda med Fonluang Sitbunmee eller varm form som den mästare av Suek Phetwittaya i 3: e augusti 2016 Rachadamnern boxing stadium.

 

Senare, Superbank har avslöjat hans sinne att nu han har att tacka er för alla generösa anhängare att ge en stor chans till honom för att bekämpa för Muai Thai program igen. Således, för att bekämpa med Fonluang, han är fortfarande övertygade om att passera detta program utan att vara oförsiktig eftersom han vet att Fonluang också har hans färsk form.

 

Superbank har avslöjat att han vill uppmuntran utan att göra besvikelsen för alla säkert.

Leave a Reply