“Nong Yot” har hans färsk form att göra “Palangphon” känner dig osäker.

Nu, Nong Yot Sitchekarn fortfarande är att ha hans färsk form; Han kommer dessutom pruta sin två pounds att slåss med Palangphon Phetyindee Academy i nästa match. Han kommer därför master en av Suek Phetwisate denna måndag 1 augusti 2016 Rachadamnern. Dessutom tror Sia båt eller Nattadate Wachirarattanawong alltid att Palangphon kommer att Visa hans munterhet när striderna samt.

 

Nong Yot Sitchekarn har dessutom bara visade bra form genom att övervinna Rungnarai av Rattanabundit universitet utan förväntningar. Sedan denna match han kommer att kämpa med den starka en namngiven Palangphon Phetyindee akademi som master en av Suek Phetwisate. Dessutom kommer detta program sändas måndag 1 augusti 2016 Rachadamnern boxing stadium. Sedan kommer han pruta för 2 pund för striderna i 111-113 pounds. Vad mer, har Sia båt eller Nattadate Wachirarattanawong eller arrangören avslöjat att för denna match har inte han väntat för att vinna, men han vet att Nong Yot fortfarande har sin färsk form i denna tid.

 

SIA båten sa att nu Nong Yot har hans mycket färsk form genom att vinna för 3 matcher kontinuerligt; nämligen Thanadate T. Pran 49, Phetthae Phetyindee Academy och Rungnarai av Rattanabundit universitet. Dessutom innehåller det med hans senaste match att vinna Rungnarai vackert, det bör bjuda in för det Muay Thai fans för att titta på för detta spel mycket för känslan.

Leave a Reply