Stöd “Denkrengkrai” med hög förhållanden av hans knackar till en annan.

I detta ögonblick, är Sia Wat Thungsong tillkännage för att stödja Denkrengkrai Singmarwin om han kan vinna Cherry Duangchaipor i nästa match. For resten, nästa program kallas Suek Phetwittaya, som kommer setup i 3: e augusti 2016 Rachadamnern boxing stadium. Dessutom, Khomthungsong eller Khomphayak Singmanee och Pop Thungsong är verkligen som i denna match Denkrengkrai kommer att slå hans par en säkert.

 

Nyligen, reportern har avslöjats som nu Denkrengkrai har just flyttat in i Singmarwin boxing camp. Och nu har han en utmärkt förberedelse för att bevisa hans framförande med Cherry Dungchaipor. På samma sätt Sia Wat Thungsong eller förespråkare meddelar för att stödja Denkrengkrai med fullt sätt om Denkrengkrai har blivit att vinnare denna match.

 

Pop har visade slutligen i slutet som i denna match körsbär bör inte bara fly för hans boxare och han är säkert att sin boxare kan slå detta par en också. Dessutom kommer att Sia Wat Thungsong ge Denkrengkrai en stor mängd pengar på minst 20.000-30.000 baht om han är vinnare på detta spel utan även med andra supportrar i denna match.

Leave a Reply