“Wee” accepterar att han har sin fler fördelar än en annan om slagsmål i 130 pund.

I detta ögonblick accepteras Baowee eller Chareonthrab Kertbanchong att Phetsongkhom har hans mer nackdelar än Chai Sorchor Toi Padraew för säker. Dessutom detta spel kommer att de kämpa i 128 pounds istället för 130 pund. På samma sätt i denna match visar att Baowee har sin mindre storlek än detta par en, han har sitt fler nackdelar än ett annat uppenbarligen. I denna match har han emellertid att skydda sin mästare Om Noi boxing stadium i 130 pounds som han har utfört tidigare. Sedan kommer han försöka sitt bästa med sin bra kondition och sin själ att vinna Chanaichai att visa för sin bättre prestanda.

 

På Suek Chao Muai Thai på lördag 30 juli 2016, kommer det setup på Siam Om Noi boxningsstadion. Likaså blir det ledar en av programmet för att skydda för hans mästare i 130 pund eller Phetsongkhom Sitchareonthrab. Dock i detta spel är man överens om att slåss i 128 pounds istället för 130 pund. Däremot, har huvud boxning lägret av Sitchareonthrab avslöjat att reportern av Muai Siam som i detta spelet Phetsongkhom har hans mer nackdelar denna vikt mycket. Betydligt, normalt har han kämpat i endast 126 pounds. Men han är fortfarande säker sin älskade boxer att använda sin styrka och bra öva att övervinna och skydda för sin mästare. Slutligen, Muay Thai fläktar bör komma till skicka uppmuntran till honom också.

Leave a Reply