“Yodsusan” är säkert att han har sin potential att slåss i 127 pounds med någon annan.

Yod Susan S. Choknittaya har bekräftat att i denna tid han kommer att bli för att vara den välkända boxaren säkert efter han har visade hans form att övervinna Lomhuan Sitlomnao vackert. Dessutom detta spel har han kämpat som stödjande Suek överhängande luft 12 juli 2016 genom att kämpa Lumphinee boxing stadium i 127-128 pounds. Alltså, nu är han redo att kämpa med någon, och lagarbetet kan göra listan över honom att slåss med någon säker.

 

Dessutom, har nu Kamnan Wut Terese varit försvunnit från boxning cirkeln för en lång tid efter chefen för boxning lägret har varit död genom olycka. Dock har till sist Yodsusan S. Choknittaya kommit tillbaka till Visa vacker form för 2 matcher kontinuerligt, särskilt för att övervinna Lomhuan Sitlomnao. Sedan, den har gjort intryck till Muay Thai fansen i boxing stadium ganska mycket. Därför har Yodsusan avslöjat att nu är han riktigt säker att bli för att vara i toppform en att kämpa i 127-128 pounds. Dessutom, nu är han redo att kämpa med någon med att få bra uppmuntran från Muay Thai fans också.

 

Yodsusan sade med certainity att han är glad att Visa vackra form för 2 matcher kontinuerligt genom att vinna värderingar för Lomhuan i detta ögonblick. Dessutom, i denna tid kan han komma tillbaka till att vara de välkända säkert att slåss med någon fantastisk.

Leave a Reply