“Chit” har varnat Tor inte känna sig blå om par ettor.

Chit Muengnon har varnat Tor inte känna sig blå om dessa par ettor. Dessutom kommer detta program av Suek Chitmuengnon setup i 8 augusti 2016. Därför är alla boxare fantastiska prestanda en att vara vinnare, särskilt för två par boxare från olika program för att muntra upp högt.

 

För Suek Chit Muengnon i 8 augusti 2016, kommer det setup Rachadamnern boxing stadium. Dessutom Chit Muengnon eller Somchit Wankaew och lagarbetet kommer att göra listan för master en eller Ramboo Phetportoror slåss med Chuchareon Dabransarakham följer av andra eller Sansatan P.K. Sanchai Muai Thai Yim slåss med Manasak Sorchor Lekmuengnon, de stödjande eller Yodmongkol Muengsema slåss med Phet A. Phimonsri, Chomhoad överhängande luft kämpar med Yodthin F.A. grupp , Banlangngen s. Pheannaphat slåss med Will Phetkoson, Daterit S. Phenphrapha slåss med Daewfai S. Siaphet och K.Kailek P. Prasit att förstå 300,000 baht från Neungphayak Ph. Chareonphat.

 

Chit har avslöjat för par ettor, det att Tor kunna lita alla par ettor för att göra förteckningarna utmärkt sätt, särskilt för två par ettor från olika program. Dessutom, dessa två par sådana bestående av Phet kämpar med Yodmongkol och Chomhoad slåss med Yothin. Han sedan har varnat Tor inte känsla blå om detta ämne eftersom i denna match hans lagarbete och han har valt för de utmärkta. Sedan kan inte varje boxare vara säker detta spel att bli vinnare.

Leave a Reply