“Kingthong” är att bekräfta för paret en mellan “Klasuek slåss med Khomkert”.

Kingthong Luakprabat är riktigt säker de par boxarna att kampen mellan Klasuek Phetchinda för att bekämpa med Khomkert Phetportortor som den mästare av Suek Onekingthong. Sedan den 15 augusti 2016 kanske det underhållande matchen att bekämpa utan att göra besvikelse till Muay Thai fansen för säker. Man tror dessutom att de skulle slåss med knäna underhållande utan att någon besvikelse. Likaså finns det andra intressanta par ettor att kämpa detta spel som det Muay Thai fans inte bör missa för att titta definitivt.

 

Likaså finns det andra paret. nämligen Weeraphonlek Weronafarm slåss med Theptaksin S. Sornsing, Kongphob Th. Pran 49 slåss med Rittidate S. Meeudorn, Yimsiam Nakornmeungdate slåss med Phetchainat Sitkamnanneng, Sinlaphathai Sitchiangrung slåss med ET Sitchekarn, Thapna S. Warittha slåss med Sangfah Ch. Wasan, Kongsuriya Sitnathee slåss med Pangpound S. Warittha, Kobphukhao S. Chaiyakorn slåss med Panphet Th. Pran 49 och Ouaika W. Wanchai slåss med Thaharnsia sitta Porchorwor.

Leave a Reply