“Chomthong” har ingått i Semi Final Round av Khunlun Fight.

Nyligen, har Yod Muai Yaso eller Chomthong Chuwattana visade bra form igen genom att kämpa Kina att besegra den kinesiska boxare som heter Lee Sun Song tills in i den Semi Final round. Dessutom har han visade imponerande form till kinesiska Muay Thai fansen lördags. Likaså är han övertygad om att passera in i finalrundan med sin fantastiska form, med undantag för sin form. Och han vill uppmuntran från våra thailändska Muay Thai fans också.

 

För Suek Khunlun kämpa Kina, har det varit setup som det stora spelet sista lördagen den 20 augusti 2016 Cheenan town. Dessutom finns det trångt kinesiska Muay Thai fans att titta på detta program samtidigt som den har Chomthong Chuwattana från Thailand att gå med i spelet också. Dessutom från att titta på det senaste spelet i honom, det verkar som att han har visade sin uppenbarligen bättre prestanda än sin par en mycket. Slutligen, han har vunnit värderingar för 30-28 och 29-28 tills in i den Semi Final round ytterligare med som får den stora handen från kineser.

 

Sistone, har Sia Mor avslöjat att reportern av Muai Siam dagligen över hela landet att Chomthong för denna match har utfört hans utmärkta uppgift med hans perfekta förberedelser. Sedan, även om den sydkoreanska boxaren i nästa match kanske har hans mycket styrka, är det säkert att han inte kan övervinna Chomthong, som alltid visar den bra strategin med hans chins. Slutligen, han kanske har det en god chans att förstå mästare i detta program verkligen, och han skulle föredra att uppmuntran från det Muay Thai fans också.

Leave a Reply