Det är rätt par en till kampen mellan “Chalarmsuek och Khunharn”.

WAN Bangkhaen har garanterat att det är i rätt tid i matchen i den andra en av Suek Yod Muai Thai att slåss med varandra. Och detta par en är Chalarmsuek Sorkhor Wanitsangroad och Khunharn Ch. Haphayak. är det säkert att detta par man kan slåss med varandra lustigt med knackar. Dessutom missa de riktiga Muay Thai fans inte för att titta på detta program boxing stadium.

 

Wan har nu gjort listan för uthyrning i Muay Thai fläktar för att bevisa för sitt arbete inom Suek Yod Muai Thairat sänder lördag 10 november 2016. Dessutom kommer denna match setup sen 14.00 Montree Studio boxning stadium stödja arrangören Thongchai Rattanasuban och lagarbetet. Dessutom har nyligen Wan Bangkhen eller en av lagarbetet garanterat för detta par boxare mellan Chalarmsuek Sorkhor Wanitsangroad att slåss med Khunharn Ch. Haphayak med hans underhållande kamp i denna rätt tid. Muay Thai fans kan dessutom vinna lycka från att titta på denna match definitivt.

Leave a Reply