“Klarob” kommer inte att tveka att kämpa för att låta alla människor för att få en hel del fördelar.

Nong Toyota Rayong eller Sakmongkol Chaimongkol eller big boss Toyota Rayong har tillåtit Klarob att slåss igen Suek en Thong Chai i 25 augusti 2016. Förutom, Muay Thai fans kan få sina pengar tillbaka från denna match efter att de alla har förlorat för 500,000 baht i den tidigare på motståndarens sida.

 

Nong Toyota Rayong eller Sakmongkol Chaimongkol eller big boss Toyota Rayong sade efter Thongchai och lagarbetet kommer Klarob att slåss med Sangtawan igen Suek en Thong Chai. Sedan, Muay Thai fans förutsäger detta nya resultat med 1 miljoner baht för vinnaren. Likaså den senaste 24 juli har detta boxare förlorat på grund av sin skada kroppen. Däremot, i denna match har han förberett sig väl, Muay Thai fans kan massor av pengar för säker. Därför har den anhängare eller Kamnan ligger Suwit Khusri i provinsen Chonburi till stöd för hans boxning läger. Det är slutligen övertygad om att denna match kanske som samma sätt som sist match absolut.

Leave a Reply