“Phetphailin” har visat bra form och har kön att kämpa.

Deer Kertphet eller en av de professionella lagarbetet av Suek Kertphet har avslöjat att nu är han redo att skapa det goda namnet för Phetphailin Singbansrang. Förutom, i denna stund han kommer att visa formuläret färsk vara vinnarna i alla matcher. Sedan, denna tisdag 13 november 2016 alla stödja honom eftersom han kommer att kämpa med Yodchatchai Huarongnamkhaeng. Efter det, om han har vunnit denna matchen, har han chansen att slåss med Weerachat Bunrasee eller Vill Phetkoson.

 

Nu, namnet på Phetphailin är känd av Muay Thai fans och rådjur Kertphet eller lagarbetet har avslöjat att det bör acceptera att nu Phetphailin har hans utveckling på strategi, särskilt att öva med Sia Khaek. Därför detta 13 november 2016 han kommer att kämpa med Yodchatchai Huarongnamkhaeng för att slåss med Vill Phetkoson eller kallas Banlangngen P. Peannaphat som blir att vara den välkända i framtiden.

 

Dessutom måste det behärska en av Suek Kertphet och Suek Sitnumnoi setup av arrangören Chun Kertphet; nämligen, Chatchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim slåss med Peankhon Leknakornsri i 119 pounds efter av den stödjande eller Siwakorn Kertchareonchai slåss med Singkhao Sitphuphantu, Nuengphayak Ph. Chareonphat slåss med Santose S. Watcharayim, Kraduaklek K. Klomklaew slåss med Phalangphob Ph. Muengphet, Fahkhamram Sitkamnanphrasert slåss med Saksree Sakburiram, Yodphanu Sitdabmai slåss med Lertchingchai Singnawaarwut och Aek Sitnumnoi slåss med Thabtimthong Th. Niyomsuk.

Leave a Reply