“Sommai och Thongchai” både medhjälp “Wichit” för sitt arbete.

Sorchor Wichit Padraew har tackade för Sommai Sakulmateta och stora låt eller Thongchai Rattanasuban mycket att master något för honom. Därefter kan han göra listan över Suek Ruamphonkhonpadraew detta 23 november under 2016 Lumphinee Ramintra boxningsstadion.

 

Nu har Sorchor Wichit Padraew eller främjare av Ruamphonkhonpadraew visat att reportrar av Muai Siam att på senare tid har han träffat Thongchai kontoret av honom i Samsaen. Dessutom har han träffade Sommai Sakulmateta eller chefen för Palangmai grupp Palangmai kontor också. Således bör det tack för Sommai Sakulmateta och Thongchai mycket om att föra den master en till honom för hans arbete.

 

Sorchor Wichit sade att det ska tack för båda arrangören Thongchai och Sommai förtroende för honom att arbeta i detta fall samma som den senaste tiden ha deltagande utmärkt.

Leave a Reply