“Båten” har skröt att nu PPTV kanal kan bli överst.

SIA båt eller Nattadate Wachirarattanawong har hans nya att visa goda resultat igen Suek Rachadamnern Superfight PPTV kanal. Således i denna match finns Kongnapha Srimongkol att slåss med Sangthongnoi Thanasuranakorn i 133 pounds med andra kvalitet och kära. Sedan, det kan garantera för att roa och de stora mängder pengar för säker.

 

För Suek Rachadamnern Superfight denna söndag 25 september 2016, kommer det setup Rachadamnern boxningsstadion sedan 6.20 p.m. av Nattadate Wachirarattanawong. Sedan, för det här programmet det kommer sändas via digital-TV PPTV kanal sedan 6,20 20: 00 Och det kommer att finnas här följande: Khongfak Sitchareonthrab att slåss med Bunluang Kertchatchai i 118 pounds efter av Krengkrai T. Silachai att slåss med Aranchai Kertphattaraphan i 138 pounds och den master eller Kongnapha Srimongkol att slåss med Sangthongnoi Thanasuranakorn i 133 pounds.

 

Dessutom sa Sia båt eller Nattadate Wachirarattanawong att nu har den bra responsen från både thailändska och utländska personer som har sett slutet programen av honom innan. Men lagarbetet och honom fortfarande arbetar hårt och man tror att detta boxning program kan vara roande att gynna Muay Thai fans som samma sätt.

Leave a Reply