“Onechai” ägnat sig med att göra listan över “Saksee” för att bevisa sin prestation.

Sudchai Phomphrakhone eller chefen för Muai Kertmu 9 boxing camp har begärt för den Muay Thai fans för att följa matchen i Saksee Kertmu 9 eller svår match. Förutom, i nästa match Saksee kommer att slåss med Onechainoi Singphlapaknoi 100 pounds. Men även om Saksree har sin unga ålder med liten storlek, han har hans svår form samma som Onechai Kertmu 9. Sedan skulle detta spel gynna till Muay Thai fansen för säker i programet av Suek Kertphet av lietunent L. Och, detta spel kommer sändas fredag 9 november 2016 Lumphinee Ramintra boxningsstadion.

 

Nu, litunent L eller Phanitcha eller starka kvinnliga arrangören av Lumphinee eller dotter till Chun Kertphet visar hennes prestationer att installera spelet. Förutom, detta spel kommer setup denna fredag 9 november i 2016 Lumphinee. Sedan kommer det finnas flera intressant par dem att slåss; nämligen Saksee Kertmu 9 eller svår och nya stjärnan i Sudchai Phumphrakhone eller chefen för Kertmu 9 att slåss med Onechainoi Singphlapaknoi 100 pounds.

 

Dessutom, chef för Kertmu 9 har avslöjat att Muai Siam som nu den Muay Thai fans bör följa spelet Onechai Kertmu 9 eller allvarlig form boxare på grund av hans bra strategi för att bekämpa. Och som alla vet att Sudchai eller chefen för Kertmu 9 kommer inte låta någon dålig par en att kämpa i någon match för säker.

 

Sudchai har visat att detta spel är den värdighet som en med sin beredskap, den Muay Thai fans kan litaför honom. Dessutom bör det förutse för framtiden för Onechainoi för striderna i samma vikt om du vill bli för att vara en bra framtida.

Leave a Reply