“Superjeng” är önskan och har tricket att kämpa.

Phu Pheannaphat är glad för sin älskade boxer som heter Superjeng P. Peannaphat efter han har kommit tillbaka för att kämpa i det stora programmet Suek Kertphet av senast 25 November 2016. Dessutom är han här att öva själv alla gånger, och nu är han redo att kämpa med Eakwayu av Bangkokthonburi för säker efter striderna genom flera kanaler. Sedan, i denna tid kommer han tillbaka till kämpa Lumphinee boxing stadium igen, och det är säker på att vinna Aekwayu.

 

För Suek Kertphet denna fredag 25 November, 2016, har Chun Kertphet gjort intressanta listor för att titta på; nämligen Saknarinnoi A. Auansuwan slåss med Pomphet Singbangsrang i 115 pounds efter av andra eller Aekwayu av Bangkokthonburi slåss med Superjeng P. Peannaphat, Kaka Paemeanburi slåss med Kongsak Sorsor Pakorn, den nya lilla boxaren med bra form heter Sansak S. Bunyiam slåss med Chamuakphet Sitdabwad, Eakphairin Sitnumnoi slåss med Yodphayak Sorchor Lekmuengnon, Kaichon Sriphanomyim slåss med Fahkhamramphetphayathai och Datenarong Phrathannoikaokhao slåss med Orono Nortor Matss.

 

Phu P. Peannaphat har visat att Superjeng alltid slagsmål boxning lägret alla gånger utan kommer bakningen till sitt hem. Dessutom han utför sina arbetsuppgifter utmärkt, och nu hans kroppstillstånd är perfekt att vara redo för att slåss arenan boxning säkert. Således, Muay Thai fans borde inte vara orolig eftersom Phu kommer att slåss med Aekwayu eller den liknande form boxaren i bra form absolut. På samma sätt, han är verkligen glad att komma tillbaka för att bekämpa den normala dagen igen efter att ha rest för att slåss flera kanaler från kanal 5, kanal 11, kanal 7 och nu kanal.

Leave a Reply