Det bekräftas att “Raffee” inte bör vara slarvig.

Numnoi Muenghadyai eller ledande av Raffee Singphathong Namhomantarai berättade att även om sin älskade boxer som heter Raffee kommer kämpa utbytning av någon, han alltid praxis själv alla gånger. Det är därför säker på att han kan besegra Chalarmthong Sitseanate som blir att vara den master av Suek Lumphinee TKO Lumphinee Ramintra. Dessutom kommer detta program sänds lördag 10 December, 2016.

 

Numnoi Muenghadyai eller senior Raffee Singphathong sade med förtroende genom lagarbetet av Muai Siam att hans älskade boxer för denna match har tränat alla gånger utan att stanna. Sedan, i denna match borde inte det vara orolig för mycket med hans fler fördelar än Chalarmthong. Dock bör det vara inte slarvig och det anser bäst för det Muay Thai fans mycket att muntra upp för Raffee att bli utmärkta boxaren i framtiden.

Leave a Reply