“Nongphuang” kan bli för att vara de kända boxare genom att knacka “Phetphusang” på scenen.

Dennongphuang P. Chirdchai eller den varma och svår knä boxaren kommer att slåss med Phetphusang Keelasport som den mästare av Suek Muai Thai Chedsee på denna söndag 20 November, 2016. Han kan dessutom bli för att vara den berömda igen för säker med sin större form och bra förberedelse samt bra öva för att slå sin par en.

 

Dennongphuang är dessutom en underhållande och favorit för det Muay Thai fans, han kanske har kontinuerlig kampen till att Visa hans prestanda oavsett vara vinnaren eller förloraren. Dessutom, har han aldrig svikit av matchen också. På söndag kommer sänder via kanal 7 det har dessutom en annan master par en; nämligen Nawaphon Chokphraneefarm att slåss med Thepphabut Sitaubon i 128 pounds alltför.

 

Sedan har Dennongphuang visat att han är glad att ha kontinuerlig matcherna att bekämpa samt tacka för Chun och lagarbetet alltför. Avsevärt, söndag är han inte orolig för söderläge med Phetphusang och han vill bli den berömda kanal 7 igen med sin perfekta kropp villkor för 100 procent.

 

Dessutom, kommer att det ha andra att kämpa i detta spel som de andra; nämligen Phathakphet Cinbee Muai Thai slåss med Kasermnoi S. Kasermsuek, Mahamongkol S. Yingchareonkarnchang slåss med Phetriangrit Sitphandang och Yokngen Kertbandityim slåss med Thailandlek S. Pornchai.

Leave a Reply