“Satanfah” kommer att visa den bästa formen att hämnas av “Fahpheneung”.

Suriya Ch. Wego eller bra tränare överhängande luft är verkligen säkeratt Satanfah överhängande luft kan hämnd med Phenneung Ph. Lakbun genom att vara master en av Muai Thai Ched se denna 27 November 2016. Men han har förlorat denna boxer Lumphinee boxing stadium innan och han var tvungen att förhandla sitt vikt till honom. Däremot, i denna tid som han kommer att kämpa med detta i lika stor vikt av 120 pounds, han har att förbereda sig väl för att visa sin goda prestanda.

 

För Suek Muai Thai Ched se, har nu det visade förteckningarna över par boxers som kommer att kämpa denna söndag 27 November, 2016. Avsevärt, Chun Kertphet har valts ut för bra prestanda att kämpa som mästare av programmet; nämligen Satanfah överhängande luft slåss med Phennueng Ph. Lakbun i 120 pounds. Dessutom har Satanfah i denna match Suriya Ch. Weeko har garanterat att bland alla boxare, visade den bästa formen. Som ett resultat är det väl att han skulle vinna Kamchai för säker.

 

den sista matchen Satanfah har förlorat sin gamla boxare eftersom han var ersättningen en med Prutning vikt. Men i denna tid har det garanterat för bra prestanda på olika sätt med tidigare säkert. Dessutom har han förberett sig väl med sin perfekta kropp förutsättning för att behärska en av kanal 7. Sedan, han kan vinna bättre strategi och upplevelsen en eller Phenneung i denna match för säker. Likaså ska Muay Thai fansen muntra upp honom högt också som bra uppmuntran för honom.

Leave a Reply