“Yut” har valts för alla nya stjärna boxare.

Yut Chonburi har bekräftat att nu par ettor Suek Phetatsawin detta 13 December 2016 Lumphinee Ramintra blir för att vara de nya stjärnorna i programmet. Förutom, i detta ögonblick har han planerat det nya arbetet för Palangmai grupp i projektet tiny. Betydligt, alla av dem är de nya stjärnorna med bra prestanda. stor framtid och kampen underhållande, de kanske gör besvikelsen till Muay Thai fans naturligtvis.

 

För Suek Phetatsawindam till farväl i slutet av året på denna tisdag 13 December, 2016 på Lumphinee Ramintra, det skall befälhavaren en eller Phetthamaew S. Sattra slåss med Densiam Phetsuphanan efter av andra eller Raksommai S. Sommai slåss med Phetsomwang A. Phrasert, den stödjande en eller Tomnoi P. Aewtaleybangsarae slåss med Nonthachai S. Karnchana, Yodkumarn Maxchandee slåss med Talaisan Sarawat Thoror 34 , Phetbangsarey s. Aewtaleybangsarey slåss med Aekkawee av Bangkokthonburi, Kengkla Luaknongyaithiam slåss med Phetsirichok Phuitrabansuan och Onephichit Rangsanchiangkong slåss med Pathepphaya S. Banyang.

 

Yut Chonburi eller manager arrangören sa att dessa par som är i Palangmai plan gruppen efter de flesta av dem har kämpat i de stora matcherna. Men nu lämnade de för de bra att kämpa i den stora matchen. är han verkligen att Muay Thai fans kanske bli besviken att titta på dessa underhållande dem värt att biljettpriserna före förstärkas för att vara befälhavaren dem i framtiden. Likaså bör det öppna vägen för boxarna med fungerar utmärkt också.

Leave a Reply