Det har den nya idén för 10 experter att få 100,000 baht.

Bortsett från att greppa bra champion program, har Sorchor Wichit Padraew den goda idén för att förbereda för konkurrens av 10 expert boxare på Suek Muai Dee Withee Thai. Sedan, vinnarna kommer att vinna 100,000 baht i varje vecka, eftersom nu någon expert som man är intresserad av detta spel kan uttrycka sig själv sedan denna söndag 11 December, 2016.

 

Sorchor Wichit eller en av alla lagarbete för befattningshavare har bekräftat att reportrarna av Muai Siam och sade att i nästa år han kommer setup mästare matchar, som står för bra boxare för säker. Det kan öppna bra möjlighet en boxare att bli mästare och skapa deras bra historia för sig själva och för sina boxning läger. Sedan detta spel börjar denna vecka och alla kan gjorde prognos för vinnaren från 4 par att 100,000 baht. Som ett resultat, kan det göra funniness och skapa den goda stämningen till programmet också.

Leave a Reply