Fortsätta att setup Weber Tukkae boxning runda på sjunde året.

Nattapong Singsilarak eller den verkställande makten av Weber boxning runda har bekräftat att han nyligen har tecknat avtalet med verkställande av Suek Chao Muai Thai på Siam Om Noi boxning stadium redan. Sedan kan det setup för 7th Weber Tukkae boxning runda A.D. 2017 för säker.

 

Sistone, har Nattaphong Singsilarak eller den verkställande makten av Weber avslöjat hans sinne meddelandet om avslutande 6 Weber Tukkae boxning runda för den sista omgången av Suek Chao Muai Thai i 3 December 2016 Siam Om Noi genom kanal 3. Dessutom har han tackade för alla att delta, hjälpa och stödja arbetet i ställa in tävlingen för 6: e Weber Tukkae inklusive för att stödja våra thailändska legend Muai Thai ytterligare. Därför att han inte skulle vilja Muay Thai fans av Suek Chao Muai Thai att känna oroa den nästa omgång 7 Weber Tukkae boxning runda på grund av undertecknandet av kontraktet till den verkställande makten av Suek Chao Muai Thai redan att installera spelet för säker.

Leave a Reply