“Mai” skickar “Ken” att gå med på Suek Muai Dee Witheethai.

SIA Mai eller kommittén av Palangmaigruppen har gjort med fråga genom att låta Ken M. Andaman att kämpa för Suek Muai Dee Withee Thai kanal 11 igen denna söndag 4 December, 2016. Dessutom kommer han att kämpa med Reya Aunsukhumwit i 120 pounds som mest passande vikt.

 

För Suek Muai Dee Witheethai denna söndag 4 December, 2016 Rangsit, kommer det att finnas master paret en namngivna Ken M. Andaman eller den välkända boxaren från Palangmai grupp för att slåss med Reya Aunsukhumwit. Sedan Sia Sommai Sakulmateta eller stora kommittén av Palangmai gruppen är glad och nöjd mycket att skicka Ken M. Andaman eller den välkända kämpa i detta spel. Ken kan därför skapa den bra betyg till Suek Muai Dee Witheethai eftersom han är den het en av alla och flera initiativtagare vill ha honom att gå med i matchen.

 

Dessutom sade Sia Sommai eller kommittén av Palangmai gruppen att det inte borde vara orolig för Ken att kämpa i detta spel på grund av hans bra förberedelser. På samma sätt, han har kämpat kanal 11 innan, att han kan visa sin vackra form för säker. Dessutom denna söndag 4 December, 2016 han skulle kämpa med det passande att öka betyg till kanal 11 med sitt goda namn.

Leave a Reply