Hur att lära Muay Thai

Har du någonsin tänkt att du kan vinna över tuffaste fiender i en strejk? Ser det omöjligt för dig? Om du tror att det är omöjligt för dig att besegra din motståndare i en strejk eller några strike är du fel. Muay Thai kan hjälpa dig att försvara dig även när många omger dig. Läs om hur att lära Muay Thai för att sådan makt.
Hitta ett träningsläger eller gym
Första steg för att lära Muay Thai – kallas även thaiboxning – är att hitta träningsläger kör i ditt område eller i närheten. Om du inte ser något träningsläger i ditt område eller i närheten kan du flytta till Thailand eftersom Muay Thai kom det och därför får du gott om lägren och gym att lära sig denna strid slåss konst.
Medan du tittar ut för ett läger eller ett gym, se till att du gå med bäst, därför efter att hitta ett läger eller ett gym, be om deras strategi för lärande, till exempel antalet dagar, timmar per dag, lärande process, etc. Detta hjälper dig att förstå vad du ska lära dig. Du kanske vill se studenterna lära Muay Thai i lägret för att säkerställa att deras lärandeprocess är bra.
Bekanta dig med villkoren i thaiboxning
När du har hittat och gick ett träningsläger, är det dags för dig att bli bekant med fikonspråk av Muay Thai. Du ska veta allt om det, såsom de kroppsdelar som används i denna fight konst, olika typer av sparkar och vidare. Du kan läsa dem genom samråd din utbildare, andra lär sig i lägret, och titta på filmer baserade thaiboxning.
Bo aktiv och snabb
Vill du slå din motståndare måste du göra dig själv ett löfte att ”du kommer aldrig att lata”. Om du säger att du inte kan träna för 2 timmar sedan är ärligt talat Muay Thai inte för dig. Du behöver göra uppvärmningsövningar för mer än 30 minuter innan du börjar öva det och om du inte kan göra det sedan bättre bo hemma. Om du inte kan använda alla dina kroppsdelar som armbågar, ben, etc med belysning hastigheten du inte kommer att kunna slå motståndaren. Snarare kommer att motståndaren slå dig en sekund. Om du vill vinna över motståndaren måste man vara aktiv och snabbt som möjligt. Även om du är trött, måste du känna när du är frisk och aktiv annars din motståndare kommer att ta dess fördel.

Leave a Reply