Undvik att gå med en låg kvalitet Muay Thai camp

Om du har gjort en del forskning om Muay Thai läger i Thailand vet du förmodligen att det finns massor av dem över hela Thailand. Även om de flesta av dem ger autentiska är utbildning klasser och kvalitet service det några av dem som försöker att vinst på kunder som försöker ansluta till en Muay Thai camp i Thailand för första gången. Detta är hur du kan undvika låg kvalitet Muay Thai läger:
1. de erbjuder ting bortom deras förmåga
I området i närheten finns det många läger säger att de kan hjälpa dig lära Muay Thai i en rekordtid. De hävdar också att ha de bästa metoderna för att lära dig Muay Thai. Men när du går med i ett läger som det inser du snart att eleverna där är alla amatörer och även tränarna i vissa fall ser inte mycket professionell. Detta betyder inte att du som nybörjare inte blir nöjd med de utbildningar du får men de som har lite erfarenhet i Muay Thait regnar förvänta sig inte att lära sig något nytt där. Det är därför det är alltid en bra idé att kontrollera lägrets bakgrund, tränare autentiseringsuppgifter och eventuellt se om någon professionell Muay Thai fighter har tränat denna sport i lägret. Leta efter läger som har varit del av den utbildning topp Muay Thai fighters.
2. mycket lågt pris
Det är logiskt att vara intresserad och frestad att gå med i ett läger som erbjuder mycket låga priser. Men om läger du är intresserad har mycket låga priser som är långt under priser av vissa andra läger i området chanserna att de täcker sina brister genom att erbjuda utbildning på en budget. Du vill inte spara pengar om de saker du kommer att få är oerfarna coach, gammal utrustning och smutsig anläggning.
3. olämpliga faciliteter
Som vi nämnt innan anläggningen måste vara rena och området där klasserna utbildning äger rum bör vara helt säker. Du bör också kontrollera om de har all nödvändig utrustning och om utrustningen är fullt funktionell och ren.
En av de bästa sätten att hitta lämplig Muay Thai träningsläger i Thailand är att använda internet och kolla några av online recensioner.

Leave a Reply