Det är en Muay Thai bekämpa

Denna typ av sport är känd som “konsten att de åtta lemmarna “, eftersom alla slående tekniker (mot benen, främre kroppen eller huvudet av motståndaren) använder nävar, knän, armbågar och ben. De flesta av benet tekniker används med att slå med skenbenet, även om den främre kick, utförs med foten, används också mycket. Kampen “melee” är också tillåtet. Termen “clinching” används för att beteckna denna teknik, som består av de två motståndarna ta tag i varandra, samtidigt som man försöker slå den andra ner mot marken.
För att göra detta måste de dra nytta av sin svaghet genom att svepa, minska dess motstånd tills det blir trött eller orsakar skador på revben, mage, ben eller höft, genom att slå i knäet; men alltid mycket uppmärksam på motståndaren inte attackera med en armbåge eller ett ben svep. Muay Thai anses vara en av de mest kompletta och hårda kampsporter som finns, eftersom det kräver ett enormt fysiskt och mentalt motstånd. Denna disciplin föddes i Thailand under den väpnade konflikten med sina grannar i Burma och Kambodja. Soldaterna var tvungna att utveckla skyddstekniker, förbättra sina färdigheter för att använda sin kropp som ett dödligt vapen. Under den tiden var konsten att Muay Thai utbildning en disciplin av obligatorisk domän för alla som strävade efter att tronen.
Eftersom det är en Muay Thai bekämpa
Varje Muay Thai lägerstrid börjar med en dans av varje fighter som ett tecken på respekt för sin Mästare, som kallas i Thai Way Khru. Varje dans är olika, beroende på vilket område i Thailand som fighter kommer. I norr görs det på ett sätt, i isaanska området i en annan, i mitten av en annan och i södra delen av en annan, men alla har i gemensamma gester av respekt för allt som omger en kamp och gester av utmaning mot motsatsen. Även som helhet, som jag redan har nämnt, danserna utförs i ett tecken på respekt för fighter. En kamp har fem anfall på tre minuter vardera och vinnaren produceras av motståndarens KO, eller av beslutet av domaren.