Muay Thai kommer att förändra ditt liv

Muay Thai är inte bara en sport; det är ett sätt att leva på. Denna antika kampsport har förmågan att förvandla ditt liv med sin snabba och dynamiska inställning till träningssessioner. Muay Thai kan, i ögonkontakt, sänka din vikt, minska hela kroppsfett och få dig att känna dig starkare och mer självsäker. Alla kampsportdiscipliner kan ge en mängd hälso- och fitnessfördelar, men Muay Thai står ett helt huvud och axlar över publiken.
Muay Thai, eller kickboxing, är Thailands främsta kampsport. Respekterad över hela världen har denna spännande kampkonst blivit ett ledande element i något av Mixed Martial Arts bout, och av en bra anledning. Med sin kombination av blixtsnabba nävar, hårdhäftande armbågar och förödande knäslag och spark, erbjuder Muay Thai träning en full kroppsövning. Du måste bara titta på en Muay Thai-kämpares kroppsbyggnad för att kasta alla tvivel på frågan.
De typer av kroppsrörelser och slag som Muay Thai-träning understryker möjliggör avsevärt förbättrad flexibilitet och konditionering. Att ha maximal flexibilitet kan avsevärt minska obehag och hjälpa till att uppnå dagliga rutiner utanför träningslägerna. Genom att ha rörlighetens flexibilitet, kommer du också att minska risken för skada i betydande grad.
Thailands Muay Thai kommer att göra underverk för dina viktminskning insatser. Om du deltar i träning i 90 minuter om dagen, kommer du att bränna cirka 3500 kalorier på bara en vecka. För den som har svårt att gå ner i vikt är denna kampsport vägen att gå. Fördelarna med Muay Thai inom kroppsvikt och fettförlust beror på sin fantastiska hjärt-kärlsjukdom och aerob natur. Bara några veckor i ett Muay Thai träningsläger kommer att förbättra din lungkapacitet och basala metaboliska hastighet avsevärt.