Phuket

Muay Thai utbildning och semester är bra. Sedan är tränar Muay Thai i Muay Thai läger i Phuket bättre.
Phuket är den största ön i Thailand med mer än 800.000 invånare. Det ligger nästan 800 kilometer från huvudstaden – Bangkok. Phuket var en gång ett viktigt handelscentrum på vägen mellan Indien och Kina. Är numera det en av de mest populära turistmålen i världen och det lika besöks av unga turister letar efter partier och familjer med barn eftersom det har en massa olika saker att erbjuda.
Det finns många saker att se och göra när du är på Phuket men vi presenterar du en kort lista som säkert kommer att lämna dig nöjd.
Kata Beach – det finns faktiskt två avskilda stränder här men de båda har fantastiska vita sand. Denna plats är mycket intressant, det finns gott om saker att göra och det är mer lämplig för par och personer med barn eftersom den inte har ett vilt nattliv som Patong till exempel. Det finns några barer i Kata som spelar bra musik och det ser ut som Bob Marley är alltid populärt på Thailand och i dessa barer. Om du letar efter romantiska solnedgångar Kata beach är platsen söker du efter.
Det finns också en stor nöjespark kallas Dino park för barnen.
Patong – när du är i Patong du ser burmesiska street leverantörer, Nepali skräddare, thailändska resebyråer och de kommer alla försök att kommunicera med dig och visa dig vad de har att erbjuda. Var försiktig om du inte är på humör du bör ignorera dem helt eftersom de är mycket pratsam. Till skillnad från Kata Beach är patong rätt plats för alla som söker vilda fester utan gränser. Det finns partier här de senaste 24 timmarna om dygnet.
Naiharn – denna plats har en vacker liten strand som kan nås av vägen längs en liten sjö som gör denna plats ser lite Europeiska. Naiharn är lite isolerad så kommer ni att hyra en bil eller en cykel för att komma hit, men det är det värt.
Rawai – ju längre du gå söderut på Phuket desto mer du se traditionella saker som är helt annorlunda från neon barer hittar du i norr. Rawai är en charmig fiskeby som lockar turister på grund av den färska fisk som är beredd framför dig. Du kan också hyra en båt och besöka en av få fantastiska mindre öar nära Rawai.

Vi hoppas att detta är nog för dig att fatta ett beslut att resa till Phuket och tränar Muay Thai.

Leave a Reply