Thailand

Thailand är bra ställe att träna Muay Thai Thailand är vackert land.
Med mer än 15 miljoner turister att komma in i landet varje år, är Thailand den mest attraktiva resmål i Asien. Utmärkt klimat, fantastisk mat, fantastiska berg och stränder är svåra att motstå. Dessa är några av de landmärken som Thailand har att erbjuda för miljontals turister från hela världen.
1. Bangkok
För att förstå Thailand kommer bättre ni att besöka dess huvudstad – Bangkok. Detta är den bästa platsen att se hur thailändare genomför vissa delar av västra kultur men fortfarande hålla fast vid sina traditioner. De flytande marknaderna, de otaliga affärerna, massor av tempel och palats är några av de sevärdheter som du kan besöka i Bangkok.
2. Similan-öarna
Denna grupp av små klippöar blev Marine National Park 1982 och tack vare att naturen här fortfarande är skyddade. Om du letar efter en plats där du kan utforska exotiska fiskar, är vackra koraller och skönheten i dykning i kristallklart vatten sedan en resa till Similan-öarna ett måste.
3. Doi Suthep
Denna legendariska berget ligger i provinsen Chiang Mai och det är en del av en nationalpark. Den vy som du kan se från den högsta punkten (Doi Pui) är hisnande. Täta skogar, fantastiska vattenfall och djurliv är några av de saker som du kan se i denna park medan du är där. Wat Phra som Doi Suthep är ett tempel som ingår i denna nationalpark alltför. Med sin unika arkitektur och en 24 meter höga monumentet är detta tempel att locka besökare och troende från runt om i landet. Det anses vara en av de heligaste platserna i hela Thailand.
4. Mae Hong Son
Känd för sin fred och isolering lockar norra staden turister som vill se andra sidan av Thailand. Oavsett om du söker efter unika natur, fet trekking eller ett besök på en lokal stam, har Mae Hong Son allt för dig. Du har säkert hört talas om den långa halsen stam kallas Karen som bor här.
5. Koh Phi Phi
Det finns bokstavligen dussintals fantastiska öar i Thailand och det är svårt att välja vilka som är de vackraste. Vi är dock säker på att en resa till Koh Phi Phi inte lämnar någon besviken. Denna lilla ö har en av de vackraste stränderna i världen och utsikten från klipporna på ön är något som inte kan beskrivas med ord.
Det finns många ställen att resa och träna Muay Thai i många Muay Thai läger. Det är lätt att hitta muay thai lägret.

Leave a Reply